Skip to content Skip to footer

Η εταιρία ΜΟΝΙΝ εδρεύει στην Γαλλία και η γκάμα της ξεπερνά τις 140 γεύσεις.

Είναι το #1 Σιρόπι Παγκοσμίως!

Στα προϊόντα της χρησιμοποιεί φρέσκια ζάχαρη για να ενισχύσει τη γεύση και για να είναι φυσικό συντηρητικό. Ο πουρές ΜΟΝΙΝ έχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε φρέσκο φρούτο σε σχέση με άλλους μη κατεψυγμένους πουρέδες.

Επιπλέον, τα λικέρ ΜΟΝΙΝ έχουν σαν βάση ουδέτερο απόσταγμα, το οποίο εμβαπτίζεται με φλούδες από φρούτα, μπαχαρικά ή αναμιγνύεται με φυσικά έλαια για να δώσει την κάθε γεύση.

Σήμερα, η MONIN δραστηριοποιείται σε 140 χώρες και παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, την οποία ηγείται ο εγγονός του Olivier Monin. Παραμένει πιστή στις αρχικές της αξίες και παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, καινοτομώντας συνεχώς και υπηρετώντας τη δημιουργικότητα!

FRUI PUREE

  • Με την περισσότερη περιεκτικότητα φρούτου για μη κατεψυγμένο πουρέ

  • Με μεγάλη διάρκεια ζωής έως και 30 ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία

  • Φτιαγμένοι από φρέσκα φρούτα και ζάχαρη

LIQUEUR

Τα liqueur έχουν έρθει για να ολοκληρώσουν τη σειρά και να καλύψουν τις ανάγκες των bartenders.

Η βασική σειρά των liqueur φτιάχνεται από ουδέτερο απόσταγμα, ενώ τα Crème Liqueurs από Cognac.

Στη συνέχεια προσθέτονται φρούτα, αρώματα από λουλούδια κλπ.

#PureByMONIN

Το PUREbyMONIN είναι μια επαναστατική σειρά 6 γευστικών συμπυκνωμάτων (Green Apple, Peach/Apricot, Mint, Mango/Passion, Red Fruits, Lemon Lime), που περιλαμβάνουν μόνο τα φυσικά τους σάκχαρα. Χωρίς γλυκαντικά ή προσθήκη συντηρητικών, είναι φτιαγμένα από φυσικούς χυμούς και φυσικές αρωματικές ύλες και προσφέρουν μια αυθεντική και φρουτώδη εμπειρία παρά την απουσία ζάχαρης!

Είναι μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση από ένα σιρόπι που δρα ως γλυκαντικό γι’ αυτό και η MONIN επέλεξε να δημιουργήσει ένα νέο και ξεχωριστό brand!

Παρακολουθώντας λοιπόν την τάση των καταναλωτών τα τελευταία χρόνια, να επιλέγουν να καταναλώνουν λιγότερη ζάχαρη και λιγότερες θερμίδες, η χρήση του PURE προσφέρει στο κοινό περισσότερες εναλλακτικές ποτών ακολουθώντας έτσι την sugar-free & low-sugar νοοτροπία!

Η σειρά PURE είναι το ιδανικό στοιχείο για τη δημιουργία διαφορετικών ποτών με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη ή χωρίς αυτήν. Χρησιμοποιήστε το ως εναλλακτική για το σύνηθες σιρόπι σας και δοκιμάστε παραλλαγές από ποτά που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε (όπως ice tea, λεμονάδες, cocktail, mocktail κλπ) σε μια ελαφρύτερη και φυσική εκδοχή!

PARAGON

Τα PARAGON Cordials, ως ένα ακόμα «παρακλάδι» της MONIN είναι μια περιπετειώδης εξερεύνηση σε σπάνιες βοτανικές γεύσεις!

Είναι ένα μοναδικό και επαναστατικό cordial, αποτέλεσμα της συγχώνευσης των τεχνολογιών αρωματοποιίας και της επιστήμης των οξέων, μια εξειδίκευση που είναι αποκλειστική στη MONIN!

CHAPTER I: THE PEPPER COLLECTION

Tο White Penja συλλέγεται όταν έχει ωριμάσει στην περιοχή Moungo στο Καμερούν.Τα ηφαιστειακά εδάφη της Penja δίνουν στο λευκό πιπέρι φρέσκα αρώματα μενθόλης και καμφοράς.

Το Timur Berry προέρχεται από το Νεπάλ. Με τις φρέσκες και εσπεριδοειδείς νότες του, πολλοί το αποκαλούν το πιπέρι του γκρέιπφρουτ.

Το Rue Berry προέρχεται από το φυτό Ruta chalepensis, που καλλιεργείται στην τροπική Αφρική και πιο συγκεκριμένα στην Αιθιοπία. Χαρακτηρίζεται από μια ισχυρά αρωματική και γλυκιά μυρωδιά και πικάντικη γεύση.

CHAPTER II: THE MYSTIC COLLECTION

Το Vetiver, προέρχεται από την Νότια Αφρική και Νοτιοανατολική Ασία, και χαρακτηρίζεται από ένα πολύπλοκο προφίλ με ξυλώδη και γήινα αρώματα και νότες πεύκου.

Το Labdanum, είναι εκχυλισμένο από το φυτό Cistus Ladaniferus, που ευδοκιμεί στη νότια Ισπανία. Ξεχωρίζει για το μαγευτικό του άρωμα αλλά και για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Το Palo Santo προέρχεται από το Gran Chaco στη Νότια Αμερική. Μοναδικό και πολύπλοκο, συνδυάζει ζεστές νότες από βαλσάμικο, ξύλο και καπνό, με πικάντικες νότες μπαχαρικών δημιουργώντας μια μοναδική και πλούσια σε αρώματα εμπειρία.

 

Best Sellers

  • MONIN Syrup Orgeat/ Αμυγδαλο

    10.1511.73 Buy now
  • MONIN Syrup Passion Fruit/ Φρουτο του Παθους

    11.2815.12 Buy now
  • MONIN Syrup French Vanilla/ Βανιλια

    11.28 Buy now