Το Yuntaku είναι το πρώτο ιαπωνικό Amaro στον κόσμο που συνδυάζει την ιαπωνική γεύση και την ιταλική παράδοση!
Η συνταγή του είναι εμπνευσμένη από την κουλτούρα και τις γεύσεις του νησιού της Οκινάουα και εκτελείται ακολουθώντας την αρχαία ιταλική παράδοση του τυπικού χωνευτικού Amaro.
Η ιδέα της δημιουργίας ενός ιαπωνικού χωνευτικού αποστάγματος πηγάζει από την ανάγκη να τελειώσει ένα ασιατικό γεύμα με ένα ιδιαίτερο λικέρ που παντρεύει τις δυτικές γεύσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μια εντελώς νέα και μοναδική εμπειρία pairing.
To Yuntaku είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε ιαπωνικό και fusion εστιατόριο ή κοκτέιλ μπαρ!
Το κύριο συστατικό του λικέρ, καθώς και η βάση για την πικρή γεύση, είναι το διάσημο της Οκινάουα GOYA: επίσης γνωστό ως “πικρό πεπόνι” και αναγνωρισμένο ως υπερτροφή, το περιζήτητο λαχανικό είναι βασικό στη διατροφή της Οκινάουα.
Όταν οι ιδρυτές του Yuntaku ταξίδεψαν στο νησί και ανακάλυψαν το GOYA, συνειδητοποίησαν αμέσως ότι θα ήταν το τέλειο κύριο συστατικό για ένα εκπληκτικά νέο ποτό