Ένα διαφορετικό βερμούτ από όλα τα υπόλοιπα με άκρως ελληνικό χαρακτήρα. Πριν χρόνια ο Ιπποκράτης ήταν εκείνος που εμβάπτισε το κρασί με βότανα, δημιουργώντας έτσι ένα μικρό γιατρικό για τους ασθενείς του. Το μείγμα των βοτάνων είναι δύσκολο να το γνωρίζει κάποιος με βεβαιότητα όμως η σύνθεση του θα βοηθούσε το πεπτικό σύστημα σαν ένα σημερινό χωνευτικό, digestive. Πίσω από αυτή τη σκέψη δημιουργήθηκε το Vamma. Ένα βερμούτ με έντονο χαρακτήρα, πικρά και γλυκά στοιχεία, άνθη, οξύτητες και μεγάλη πολυπλοκότητα.
Οι ανθικές του νότες και οι οξύτητες των φρέσκων κρασιών δίνουν μία τελείως διαφορετική βάση για να «μπλέξουν» τα μπαχαρικά και τα βότανα. Φρέσκο σαββατιανό με μοσχάτο, δημιουργούν τα θεμέλια, για να μπει η αψιθιά με την κινίνη και ο κόλιανδρος με την λεβάντα. Στη συνέχεια το φασκόμηλο με το κρητικό χαρούπι συμπληρώνουν το γευστικό προφίλ, δημιουργώντας ένα βερμούτ ανθικό, πικρό αλλά συνάμα και γλυκό, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας.