Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Barsol

Με 27 βραβεία στη συλλογή του το BARSOL είναι ένα από τα πιό γευστικά και αρωματικά Pisco της αγοράς. Το 2002 ο Carlos Ferreyros S. και ο Diego Loret de Mola αγόρασαν το κτήμα Bodega San Isidro. Το αποστακτήριο που βρισκόταν μέσα στο κτήμα είχε μία ιστορία στην παρασκευή Pisco. Οι νέοι ιδιοκτήτες κατάφεραν να διατηρήσουν την παράδοση, αποστάζοντας εξαιρετικά pisco! To όνομα είναι εμπνευσμένο από τη δέσμευση που έχουν οι παραγωγοί για να καλύψουν τις ανάγκες των BAR, προσφέροντας τους ένα απόσταγμα που φτιάχνεται κάτω από τον ήλιο SOL.

Perfecto Amor- Aperitif Wine

Το Perfecto Amor είναι ένα πάντρεμα από Pisco και φρέσκο χυμό σταφυλιού. Κόκκινο χρυσό σε χρώμα, έχει την ένταση της καραμέλας και των ξηρών καρπών, δίνοντας μια ελαφριά γλυκύτητα από αποξηραμένα βερίκοκα και σταφίδες. Το Prefecto Amor είναι ένα aperitif ιδανικό για cocktail, ή ακόμη και να το πιείς σκέτο.

Selecto Torontel

Ένα artisanal pisco απεσταγμένο από 100% σταφύλια Torontel. Το χαρακτηρίζει μια λουλουδάτη έκφραση από γιασεμί και μανόλια, και στη γεύση θα βρούμε νότες μαύρης σταφίδας και καρυδιών.

Selecto Italia

Ένα artisanal pisco απεσταγμένο από σταφύλια Italia. H ποικιλία αυτή χαρακτηρίζεται για την ελαφριά γλυκύτητα και τα έντονα αρώματα της! Το αγιόκλημα και το τριαντάφυλλο έχουν τον πρώτο ρόλο, με τα τροπικά φρούτα και τον ανανά να ακολουθούν.

Selecto Acholado

Το BarSol Pisco Acholado είναι ένα εξαιρετικό απόσταγμα, το οποίο προέρχεται από μείγμα piscos που έχει αποσταχθεί από τις καλύτερες τρεις (3) ποικιλίες σταφυλιών της περιοχής της Ica: Quebranta, Italia & Torontel. Λόγω της εξαιρετικής ποιότητάς του, το BarSol Acholado έχει λάβει πολλά βραβεία σε πολλαπλούς διαγωνισμούς στο Περού και σε όλο τον κόσμο, λόγω της ισορροπίας και της αρμονίας του. Παρουσιάζει αρώματα ώριμων φρούτων με ελαφριές νότες λουλουδιών και μπαχαρικών.

Supremo Mosto Verde Italia

To BarSol Pisco Supremo Mosto Verde Italia είναι η επιτομή της σειράς, φτιαγμένο αποκλειστικά από επιλεγμένα σταφύλια από την κοιλάδα Ica. Γευστικά είναι μία συνφωνία αρωμάτων από άγρια φρεσκοκομένα φρούτα και εσπερειδοειδή. Είναι η απόλυτη αρμονία σε ντελικάτη γεύση και υφή, ιδιαίτερα απαλό σε επίγευση, και απόλυτα elegant.

Primero Quebranta

To BarSol Pisco Primero Quebranta αποστάσεται σε ένα από τα παλαιότερα αποστακτήρια της κοιλάδας Ica, και παράγεται από 100% σταφύλια Quebranta που ευδοκιμούν στην κοιλάδα. Σε αντίθεση με την παραγωγή των Pisco , το Barsol Primero Quebranta φτιάχνεται σε μικρές ποσότητες και αποστάσεται στους αλκοολικούς βαθμούς εμφιάλωσης. Δεν προστείθεται ούτε νερό ούτε κάποιο άλλο συστατικό μετά την απόσταξη, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα καθαρό, διαυγές και ήπιο. Με πάρα πολλά βραβεία γεύσης το Barsol Primero Quebranta βγάζει στην επιφάνεια ήπια αρώματα από μπανάνα και σκούρα άγρια μούρα, συνδιασμένα με εσπερειδοειδή, καρύδια και σοκολάτα. Η επίγευση του είναι ντελικάτη κάτι που το κάνει ιδανικό για ένα Pisco Sour.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!