Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Casa Dragones

Η Casa Dragones Joven χρίστηκε “Tastemaker’s Top Tequila” από το Forbes Magazine. Πρόκειται για μια περιορισμένης έκδοσης τεκίλα, σε μικρές παρτίδες από 100% Blue Agave. Η Casa Dragones Blanco κέρδισε τον τίτλο της "Best Blanco Tequila" από το Epicurious και "Top Ten Blanco Tequila" από το Food + Wine και πρόκειται για μικρή παρτίδα από 100% Blue Agave.

Casa Dragones Blanco

Η Casa Dragones Blanco κέρδισε τον τίτλο της "Best Blanco Tequila" από το Epicurious και "Top Ten Blanco Tequila" από το Food + Wine. Πρόκειται για μικρή παρτίδα από 100% Blue Agave, παρασκευασμένη για να προσδώσει την πραγματική ουσία της αγαύης μέσω μιας καινοτόμου διαδικασίας. Η Casa Dragones Blanco εστιάζει στην αγνότητα για μια τραγανή, smooth γεύση που είναι ιδανική για να την απολαύσεις με πάγο ή σε signature craft cocktails.

Casa Dragones Joven

Η Casa Dragones Joven χρίστηκε “Tastemaker’s Top Tequila” από το Forbes Magazine. Πρόκειται για μια περιορισμένης έκδοσης τεκίλα, σε μικρές παρτίδες από 100% μπλε αγαύη (blue agave). Ένα blend από silver και extra aged tequila, που παλαιώνει σε νέα αμερικανικά δρύινα βαρέλια για 5 χρόνια, για μια πολύπλοκη και smooth γεύση. Η Casa Dragones Joven είναι ιδανική για να την πιεις σκέτη ή για να την συνδυάσεις με το κατάλληλο φαγητό.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!