Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Compass Box

Πίσω στο 2000, ο John Glaser πίστευε πως υπήρχαν πολλές εταιρείες που με τον ίδιο τρόπο παρασκεύαζαν και πωλούσαν scotch whisky.Ένας Αμερικανός, που έχει μεταναστεύσει στην Αγγλία, και εργάζεται σε ένα μεγάλο αποστακτήριο, ήθελε να κάνει τα πράγματα διαφορετικά για να φέρει τη χαρά του scotch whisky σε περισσότερους ανθρώπους.Έτσι, δημιούργησε ένα διαφορετικό είδος εταιρείας για το scotch whisky, βασισμένο σε ένα παλιό μοντέλο, που αφορά την ανάμειξη του scotch whisky στο σπίτι, αλλά με μια προσέγγιση προοδευτική και μια αδιάκοπη επιθυμία να δημιουργήσει ποιότητα.Ξεκίνησε αρχικά να λανσάρει την επιχείρηση από την κουζίνα του, αλλά σήμερα, κοντά στις δύο δεκαετίες αργότερα, το Compass Box διαθέτει γραφείο και blending room στο Λονδίνο, τα δικά του whiskies που έχουν ωριμάσει στη Σκωτία και παραπάνω από δώδεκα εργαζόμενους.

The Peat Monster

Το Peat Monster είναι ένα Blended Malt Scotch Whisky. Η ιδέα είναι να ισορροπηθούν τα μοναδικά τυρφώδη, καπνιστά αρώματα μαζί με τα φρουτώδη που διακρίνονται στα malts. Το τελικό blend παραμένει μέχρι και 24 μήνες σε βαρέλια μετά την ανάμειξη και πριν από την εμφιάλωση.

Oak Cross

Το Oak Cross είναι ένα blended Malt Scotch Whisky. Το όνομα του προέρχεται από την συνδυαστική χρήση βαρελιών από αμερικανική και γαλλική δρυ κατά την παλαίωση του whisky. Νότες από γαρύφαλλο και βανίλια και έμφαση στα γλυκά και διακριτικά φρουτώδη malts χαρακτηριστικά.

Hedonism

To Hedonism είναι ένα Blended Grain Scotch Whisky. Παλαιωμένα σε εξαιρετικής ποιότητας βαρέλια αμερικανικής δρυός, ξεχειλίζοντας βανίλια και αντανακλώντας πλούσια κρέμα ζαχαροπλαστικής στο τελείωμα. Ένα βραβευμένο 100% grain whisky.

The Spice Tree

Το Spice Tree είναι ένα Blended Malt Scotch Whisky. Η κύρια παλαίωση είναι σε καινούργια, αλλά και χρησιμοποιημένα βαρέλια αμερικανικής δρυός, με τρία διαφορετικά επίπεδα καψαλίσματος. Γλυκά αρώματα βανίλιας, γαρίφαλου, τζίντζερ, κανέλας και μοσχοκάρυδου, σε συνδυασμό με τις νότες μπαχαρικών.

The Spaniard

Το Spaniard είναι ένα Blended malt Scotch whisky. Malt whiskies, τα οποία παλαιώνουν σε βαρέλια Ισπανικών sherry και ισπανικών κόκκινων κρασιών. Γεμάτο. Μαλακό και πλούσιο στο στόμα με γεύσεις από φλούδες εσπεριδοειδών και αχλαδιών ποσέ σε κόκκινο κρασί και μπαχαρικά. Το τελειώμα είναι μακρύ, με νότες πλούσιας βανίλιας panna cotta, ώριμα μούρα και κεράσια.

Artist's Blend

Το Artist's Blend είναι ένα Blended Scotch Whisky. Πλούσιο, στρογγυλό και φρουτώδες με νότες από βανίλια και καψαλισμένη δρυ. Αποτελείται από σχεδόν 50% malt whisky!

Glasgow Blend

Το Glasgow Blend είναι ένα Blended Scotch Whisky. Πλούσιο τυρφώδες και καπνιστό whisky, που έχει παλαιωθεί σε βαρέλια από sherry, γεμάτο από χαρακτήρα αποξηραμένων φρούτων και κρασιού.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!