Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Fentimans

Ο Thomas Fentiman, ένας σιδηρουργός από το Clerktown, ξεκίνησε τη βοτανική ζύμωση με μία συνταγή που πήρε σαν ασφάλεια για ένα δάνειο που ποτέ δεν αποπληρώθηκε. Προσφέροντας ροφήματα στην τοπική κοινωνία, εδραίωσε μια εταιρία και ξεκίνησε τη δημιουργία άλλων γεύσεων, τις οποίες εξήγαγε στη Βόρεια Αγγλία. Βοτανικές ζυθοποιίες «φύτρωσαν» σε όλη τη χώρα καθιερώνοντας το «pop wagon» (κινητό κιόσκι που πουλούσε αναψυκτικά) και αφήνοντας τη δικιά τους ιστορία. Η αύξηση της ζήτησης ώθησε την αγορά να προχωρήσει σε ευκολότερους τρόπους παραγωγής, packaging και διανομής των προϊόντων. Ήταν η περίοδος του πλαστικού μπουκαλιού και η αύξηση των supermarket που άφησαν πίσω όλους τους μικρούς παραγωγούς του pop αναψυκτικού, παρ όλα αυτά η οικογένεια Fentimans συνέχισε να τελειοποιεί την τέχνη της. Μετά από 4 γενιές, η πρόοδος και η παστεροποίηση μας επιτρέπει σήμερα να διατηρήσουμε κάθε Fentiman's στην αρχική του κατάσταση και να μεταδώσουμε τη δροσιστική, μπαχαρική γουλιά σε όλο τον κόσμο. «Όταν μπορούμε να έχουμε ποιοτικά αναψυκτικά, γεμάτα γεύση και άρωμα, γιατί να αρκεστούμε σε κάτι λιγότερο?»

Rose Lemonade

Ένα γλυκό, εσπερειδοειδές άρωμα με νότες από έλαια ρόδου. Έντονο αλλά και διακριτικό το άρωμα του ρόδου δίνει στη Fentimans Rose Lemonade τη ντελικάτη γεύση της. Η γεμάτη αυτή γεύση συμληρώνεται με την προσθήκη από χυμό λεμονιού και αχλαδιού.

Ginger Beer

Ένα αναψυκτικό με ξεκάθαρα τα αρώματα του τζίντζερ. Η αίσθηση που αφήνει στο στόμα είναι καθαρά από κινέζικη πιπερόριζα. Μία γεμάτη Ginger Beer με αρκετά έντονο ¨κάψιμο". Η ιδιαίτερη υφή του οφείλεται στη φυσική ζύμωση και στην προσθήκη του χυμού από αχλάδι.

Light Tonic Water

Ένα καθαρό, αναζωογονητικό αναψυκτικό, με χαρακτήρα από εσπερειδοειδή και γεύση κινίνης. Το Fentimans Light Tonic Water περιέχει φυσική αλκοόλη που δημιουργείται από τη ζύμωση των μπαχαρικών. Ένα μείγμα από βοτανικό εμποτισμό (φύλλα από kafir lime και άρκενθο) και έλαια λεμονόχορτου προστείθενται για να ενισχύσουν τη γεύση δίνοντας του ένα μοναδικό και χαρακτηρηστικό άρωμα.

Indian Tonic Water

Ένα καθαρό, αναζωογονητικό αναψυκτικό, με χαρακτήρα από εσπερειδοειδή και γεύση κινίνης. Το Fentimans Tonic Water περιέχει φυσική αλκοόλη που δημιουργείται από τη ζύμωση των μπαχαρικών. Ένα μείγμα από βοτανικό εμποτισμό (φύλλα από kafir lime και άρκευθο) και έλαια λεμονόχορτου προστείθενται για να ενισχύσουν τη γεύση δίνοντας του ένα μοναδικό και χαρακτηριστικό άρωμα.

Curiosity Cola

Αυτή η αναζωογονητική cola εμπνευσμένη από την παραδοσιακή cola από το παρελθόν δημιουργείται με την ανάμειξη των καλύτερων φυτικών συστατικών.

Cherry Cola

Παρουσιάζοντας την πρώτη φτιαγμένη από φυτικά προϊόντα cherry cola στον κόσμο.

Ginger Ale

Με τη γεύση από αυθεντική κινέζικη πιπερόριζα το Ginger Ale Fentimans θα σας εκπλήξει αρωματικά. Χαρακτηριστική αλλά και ελαφριά γεύση πιπερόριζας που συνδιάζεται ιδανικά με νότες πορτοκαλιού και βοτανικές γεύσεις όπως κανέλα.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!