Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Gosling's

To 1806, o γιος ενός εμπόρου κρασιού και ποτών, James Gosling ξεκίνησε από την Αγγλία με προορισμό την Αμερική, έχοντας μαζί του εμπόρευμα αξίας 10.000 λιρών. Όμως, μετά από 90 μέρες περιπλάνησης, έληξε η άδεια του πλοίου και αναγκάστηκε να σταματήσει στο κοντινότερο λιμάνι, το οποίο έτυχε να είναι οι Βερμούδες.Κάπως έτσι, ξεκίνησε η dark 'n stormy ιστορία του ρουμιού Βερμούδων Gosling’s...Το 1824 ενοικίασε ένα κατάστημα που έγινε αργότερα η εικόνα του Gosling's. Το 1860 oι Goslings ξεκίνησαν να δημιουργούν διαφορετικά blend ρουμιών και μέσα σε 3 χρόνια λάνσαραν το Old Rum, ένα σκούρο, γεμάτο ρούμι. Οι στρατηγοί του Βρετανικού ναυτικού τα αγόραζαν μετά από μια κάθε διάσωση πλοίου, και τα σφράγιζαν με μαύρο κερί. Σύντομα, έγινε διάσημο ως το "black seal rum".

Black Seal

Το Goslings Black Seal έχει μία γεμάτη, ισορροπημένη γεύση, με νότες από βανίλια, butterscotch και καραμέλα. Για την παρασκευή του χρησιμποιούνται ρούμια 2 ειδών, από άμβυκες αλλά και συνεχείς αποστακτήρες.

Black Seal 151

Το Goslings Black Seal έχει μία γεμάτη, ισορροπημένη γεύση, με νότες από βανίλια, butterscotch και καραμέλα. Για την παρασκευή του χρησιμποιούνται ρούμια 2 ειδών, από άμβυκες αλλά και συνεχείς αποστακτήρες. Αυτή η έκδοση των 151 proof (75,5% ABV), το καθιστά ιδανικό για overproof rum στα cocktail σας.

Gold Rum

Το Gosling's Gold Rum είναι το πρώτο νέο προϊόν μετά από 100 χρόνια, και είναι τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Απαλό και αρωματικό είναι ένα ρούμι που πίνεται εύκολα και σκέτο. Ένα ισσοροπημένο blend από αποστάγματα συνεχών και ασηνεχών αποστακτήρων, το καθιστά τελείως ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα. Πλούσιο, με νότες βανίλιας, βερίκοκου, μάνγκο και ένα ελαφρώς καπνιστό τελείωμα.

Old Family Reserve

Το Gosling's Family Reserve Old Rum είναι παρασκευασμένο από το ασύγκριτο Bermuda rum blend, όπως το διάσημο Black Seal Rum. Όμως παλαιώνει σε σκούρα βαρέλια ακόμη περισσότερο, μέχρι να αποκτήσει μια πρόσθετη πλούσια, ξεχωριστή πολυπλοκότητα, σαν ένα σπάνιο Scotch ή Cognac.Γι 'αυτό προσεγγίζεται κάθε φιάλη με προσοχή, βυθίζεται σε κερί, αριθμείται, περιβάλλεται με μια μεταλλική ταινία και στη συνέχεια τοποθετείται σε ένα ξύλινο κουτί.

Ginger Beer

Δημιουργώντας ένα νόστιμο Dark 'n Stormy... Όπως πάντα, ξεκινήστε με Gosling’s Black Seal Rum σε ένα ψηλό ποτήρι γεμάτο πάγο. Στη συνέχεια, απογεμίστε την τέλεια ισορροπημένη ginger beer.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!