Εξερεύνησε τη σειρά των προϊόντων μας

Hayman's

To 1863 ο προπάππους της οικογένειας Hayman αγόρασε μια εταιρεία παραγωγής gin στο Λονδίνο. Εκεί παρήγαγε μια πληθώρα από ποιοτικά gin. Από τότε, η οικογένεια Hayman έχει ένα μοναδικό σκοπό, να φτιάχνει εξαιρετικό gin. Σήμερα, η 5η γενιά διοικεί την επιχείρηση και εξάγει το αυθεντικό λονδρέζικο gin, σε περισσότερες από 40 χώρες. Είναι πολύ περήφανη για το ιστορικό της αποστατήριο, Marjorie και οργανώνει συχνά tour σε αυτό.

London Dry

Το Hayman's London Dry είναι διπλά χρυσό βραβευμένο gin λόγω μίας οικογενειακής συνταγής 10 βοτάνων. Τα βότανα αφήνονται στο απόσταγμα από σιτάρι για μια ολόκληρη μέρα πριν από την απόσταξ, έτσι ώστε όλα τα αρώματα να εισαχθούν στο απόσταγμα. Έτσι δημιουργείται ισορροπία ανάμεσα στον άρκευθο, τον κόλιανδρο, το λεμόνι και της φλούδας πορτοκαλιού, το οποίο είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για τη δημιουργία ενός παραδοσιακού London Dry.

Old Tom

Έντονα βοτανικό και αρωματικό, το Hayman's Old Tom είναι μια οικογενειακή συνταγή από το 1870, βασισμένη στην Αγγλική κληρονιμιά.Με έντονα τα χαρακτηρηστικά των βοτάνων και μία ελαφριά γλυκύτητα, το Hayman's Old Tom είναι πιό «μαλακό» από τα Dry Gins.

Royal Dock

Μια λαμπρή ισορροπία από άρκευθο, κόλιανδρο και εσπεριδοειδή για μια απαλή αίσθηση στο στόμα.

Ένα traditional Navy Strength 57.0% ABV!

Gently Rested Gin

Το Gently Rested Gin είναι εξαιρετικά smooth, στρογγυλό και ισορροπημένο, με πιπεράτες και πικάντικες νότες από τα κυρίαρχα βότανα, άρκευθο και κόλιανδρο, προσθέτοντας έναν χαρακτήρα γεμάτο γεύση.

Το συγκεκριμένο gin παλαιώνει σε βαρέλια από scotch whisky για 3 εβδομάδες.

Sloe Gin

Τα άγρια μούρα και ένα είδος άγριου δαμάσκηνου μαζεύονται το φθινόπωρο μετά τους πρώτους παγετούς . Οι πρώιμοι παγετοί κλειδώνουν τις νότες ζάχαρης στο δαμάσκηνο που καθορίζουν το Haymanσ Sloe Gin, τα οποία αφήνονται για μερικούς μήνες στο gin. Το τελικό μίγμα είναι ένα έντονο κόκκινο gin που αναβλύζει έντονες πικρές και γλυκές γεύσεις φρούτων.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!