Το κάστανο ήρθε στην Ευρώπη από τη Σαρδινία. Γι αυτό ο καρπός ονομαζόταν "Sardinian Nut". Τα κάστανα μπορούν να ψηθούν και να μαγειρευτούν, σε κατσαρόλα ή στον ατμό. Τα ολόκληρα κάστανα επίσης συνοδεύουν συνήθως και πιάτα με κρέας. Τα κάστανα σε σιρόπι χρησιμοποιούνται σε κέικ, γλυκά και επιδόρπια. Δοκιμάστε MONIN Chestnut και απολαύστε το πραγματικό κάστανο στα ροφήματα σας.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!