Όταν από το χειμώνα περνάμε στην άνοιξη, ο χυμός του σφένδαμου αρχίζει να βγαίνει. Το χυμό αυτό τον χρησιμοποιούμε με τη μορφή σιροπιού σε παραδοσιακές συνταγές μαγειρικής και κυρίως σε τηγανίτες και βάφλες. Αλλά υπάρχουν πολλές χρήσεις για το σιρόπι σφενδάμου πέρα από αυτήν του πρωινού. Το ΜΟΝΙΝ Maple Spice είναι μια ιδιαίτερη γεύση που προβάλλει το έντονο άρωμα του σφενδάμου και είναι ιδανικό για ζεστά και κρύα ροφήματα. Τα ελαφριά αρώματα μπαχαρικών δίνουν μία υπέροχη διαφορετική νότα.
Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!