Τσάι

Chai Tea

Το Chai σημαίνει πικάντικο τσάι. Το Chai είναι ένα πολύπλοκο ρόφημα που απολαμβάνεται εδώ και αιώνες σε όλο τον κόσμο, και ειδικά στην Ινδία. Σαν βάση του έχει το μαύρο τσάι, το οποίο βράζεται μαζί με μπαχαρικά όπως η κανέλα, κάρδαμο, γαρύφαλλα, πιπέρι και πιπερόριζα. To Chai αναμυγνύεται συνήθως με γάλα και καταναλώνεται σε ζεστά ροφήματα. To MONIN Chai Tea concentrate θα δώσει νότες μπαχαρικών όταν αναμειχθεί σε ζεστά ή κρύα ροφήματα.

Green tea

Ευρέως καλλιεργημένο στην Ασία, το Green Tea είναι ιδιαίτερα γνωστό για τη φινέτσα και την κομψότητα του.
Το Green Tea MONIN συμπυκνώνει τέλεια τη γεύση των φύλλων αυτού του φρέσκου τσάι. Ένα πραγματικό μείγμα γεύσεων! Αυτή η βάση σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια σειρά από "σπιτικά" αρωματισμένα τσάι. Οι γεύσεις των φρούτων παντρεύονται τέλεια με την ισχυρή γεύση του πράσινου τσαγιού για να δημιουργηθούν αυθεντικά και δροσιστικά ice tea!

Βατόμουρο / Raspberry Tea

Το τσάι raspberry είναι ένα τσάι με γεμάτο άρωμα που απολαμβάνεται εδώ και πολλούς αιώνες από όλο τον κόσμο. Σαν βάση το ΜΟΝΙΝ Raspberry Tea έχει μαύρο τσάι που βράζεται μαζί με φλούδες ροδάκινων. Συνήθως καταναλώνεται σαν παγωμένο τσάι raspberry αλλά είναι έτοιμο να το συνδιάσετε με μία γεύση της αρεσκείας σας χρησιμοποιόντας το σαν βάση. Το ΜΟΝΙΝ Raspberry Tea αναδυκνύει τα αρώματα των μούρων και του τσαγιού σε συνδιασμό απλά και μόνο με νερό.

Λεμόνι / Lemon Tea

Το τσάι λεμόνι είναι ένα τσάι με γεμάτο άρωμα απολαμβάνεται εδώ και πολλούς αιώνες από όλο τον κόσμο. Σαν βάση το ΜΟΝΙΝ Lemon Tea έχει μαύρο τσάι που βράζεται μαζί με φλούδες από λεμόνια. Συνήθως καταναλώνεται σαν παγωμένο τσάι λεμόνι αλλά είναι έτοιμο να το συνδιάσετε με μία γεύση της αρεσκείας σας όπως το ΜΟΝΙΝ Green Apple ή το MONIN Passion Fruit χρησιμοποιώντας το σαν βάση για να έχετε ένα αρωματισμένο τσάι. Το ΜΟΝΙΝ Lemon Tea αναδυκνύει τα αρώματα του λεμονιού και του τσαγιού σε συνδιασμό απλά και μόνο με νερό.

Πράσινο Τσάι / Green Matcha tea

To μάτσα είναι ένα συγκεκριμένο είδος πράσινου τσαγιού. Είναι το υψηλότερης ποιότητας τσάι που μπορείς να βρεις στην Ιαπωνία. Τα φύλλα του μαζεύονται με το χέρι από διάφορες ποικιλίες φυτών, και αναμειγνύονται μεταξύ τους για να δώσουν σε σκόνη την καλύτερη δυνατή γεύση. Το μάτσα χρησιμοποιείται για πάνω από 800 χρόνια στις τελετές των Βουδιστών. Για την παραδοσιακή Ιαπωνέζικη γιορτή τσαγιού, πίνεται από το μπολ. Το πράσινο τσάι γίνεται ολόενα και πιό διάσημο, λόγω των πλεονεκτημάτων που έχει στην υγεία. Η υψηλή περιεκτικότητα του σε αντιοξιδοτικά, βιταμίνες, μέταλα και ίνες κάνουν το Μάτσα ένα από τα πιό υγιεινά φυσικά προιόντα.

Συνταγές / Με Αλκοόλ
G-G Tonic
10 ml MONIN Matcha Green Tea
45 ml gin
120 ml fentimans tonic water
Σε ψηλό ποτήρι τοποθετείστε όλα τα υλικά και ανακινείστε ελαφριά.
Χρήση
Cocktails, mocktails, ροφήματα, καφές, ζαχαροπλαστική, μαγειρική

Ροδάκινο / Peach Tea

Το τσάι ροδάκινο είναι τσάι με γεμάτο άρωμα που απολαμβάνεται εδώ και πολλούς αιώνες από όλο τον κόσμο. Σαν βάση το ΜΟΝΙΝ Peach Tea έχει μαύρο τσάι που βράζεται μαζί με φλούδες ροδάκινων. Συνήθως καταναλώνεται σαν παγωμένο τσάι ροδάκινο αλλά είναι έτοιμο να το συνδιάσετε με μία γεύση της αρεσκείας σας χρησιμοποιόντας το σαν βάση. Το ΜΟΝΙΝ Peach Tea αναδυκνύει τα αρώματα του ροδάκινου και του τσαγιού σε συνδιασμό απλά και μόνο με νερό.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!