04 Σεπτεμβρίου, 2018

Στο μοναδικό χώρου του Rehab bar, πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός Nikka Perfect Serve 2018!
“Μια στιγμή, Μία συνάντηση”.. Η ιαπωνική φιλοσοφία “Ichi-go Ichi-e” είναι η βασική αρχή πίσω από το Nikka Perfect Serve. Κάθε συνάντηση είναι μοναδική και γι 'αυτό πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό.
Οι κριτές, Στέφανος Παρασκευούδης από το The Bar Institute, Θοδωρής Αναγνώστου από το CV Distiller και ο παγκόσμιος νικητής του Nikka Perfect Serve 2017 Ιάκωβος Κωνσταντάς, έπαιξαν τους ρόλους των φιλοξενούμενων στους bartenders, βάζοντας τους σε μια πολύπλοκη και δημιουργική διαδικασία… Omakase, "Το αφήνω σε σένα"!
Μαζί μας είχαμε την τιμή να βρίσκεται ο Stanislav Vadrna, Nikka Ambassador of Heartfelt Service & Headless Hospitableness, ο οποίος πραγματοποίησε ένα nosing game για τους διαγωνιζόμενους .
Έτσι, οι διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός blind nosing για τα αποστάγματα Nikka from the Barrel, Nikka Coffey Malt, Nikka Coffey Grain, Nikka Coffey Vodka & Nikka Coffey Gin με την καθοδήγηση του Stanislav Vadrna.
Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δημιουργήσουν μοναδικά cocktails για τους δυο αναποφάσιστους κριτές και για τον τρίτο κριτή έπρεπε να προσφέρουν ένα σκέτο Nikka whisky, vodka ή gin με ένα μοναδικό τρόπο, ώστε να αναδεικνύονται τα μοναδικά του αρώματα.
Νικητής αυτής της μοναδικής πρόκλησης ήταν ο Παναγιώτης Κοττάς, οποίος κατάφερε να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία και φιλοξενία στους κριτές.

theskyspirits.gr © 2021

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κατάλαβα

logo

Πρέπει να είσαι άνω των 18 ετών για να πλοηγηθείς στο site μας!
You must be over 18 years old to browse our site!