Δωρεάν μεταφορικά από 59€ και άνω

Πολιτικη Αποστολων και Επιστροφων

Γενικές πληροφορίες

H παράδοση πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα.

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε ως εξής:

  • Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.theskyspirits.gr. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Τοποθετήστε τα στο καλάθι αγορών σας, επιβεβαιώστε το σύνολο τους και πατήστε ολοκλήρωση αγοράς.
  • Μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας καλέστε μας στο 211 411 0552, η συγκεκριμένη  υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 – 16:00 από την Δευτέρα έως την Παρασκευή

Τρόποι Αποστολής

Courier
Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS για όλη την Ελλάδα. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί, θα ειδοποιηθείτε με e-mail στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

Χρόνοι Παράδοσης (υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής και όχι παραγγελίας και λαμβάνοντας υπόψη μόνο τις εργάσιμες ημέρες) .

  • Χερσαίοι προορισμοί 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Νησιωτικοί προορισμοί 2-5 ημέρες 
  • Δυσπρόσιτες περιοχές 2-7 ημέρες.

Οι χρεώσεις αποστολής είναι:

  • Για παραγγελίες λιανικής πώλησης κάτω των 59,00€ η χρέωση είναι 3,90€
  • Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες λιανικής πώλησης άνω των 59,00€
  • Για την επιλογή της αντικαταβολής η χρέωση είναι 4,90€ (Η επιλογή της αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες έως 150€)

Παραλαβή από τα Γραφεία φυσικής Έδρας
Ο πελάτης μπορεί να επισκεφτεί το Showroom – Γραφεία της φυσικής έδρας, στην οδό Εθνικής αντιστάσεως 6, Άλιμος, και να αποφύγει τυχόν έξοδα μεταφοράς που επιβαρύνουν την παραγγελία.

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στο site είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Η The Sky Spirits Company ΕΠΕ δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παράδοσης ή απώλεια του δέματός σας εκ μέρους του μεταφορέα. 

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου 211-411 0552 ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος 
info@theskyspirits.gr αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την The Sky Spirits Company ΕΠΕ από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας
Η ακύρωσης παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτή εφόσον η παραγγελία δεν έχει φύγει από την αποθήκη μας και όχι από την εταιρία ταχυμεταφορών, κάτι που γίνεται αυθημερόν το μεσημέρι για παραγγελίες έως τις 14:00 και την επόμενη για παραγγελίες που δίδονται μετά τις 14.00 της ίδιας μέρας. Σε αντίθετη περίπτωση αν έχει ξεκινήσει και εξακολουθείτε να μην θέλετε να παραλάβετε την παραγγελία επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά της έξοδα. Αν έχετε προχωρήσει σε πληρωμή της παραγγελίας μέσω λογαριασμού ή κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν δικό σας λογαριασμό αφού αφαιρεθούν τα τραπεζικά έξοδα και τα τυχόν έξοδα μεταφοράς (το ποσό επιστρέφεται εντός 20 ημερών).

Επιστροφές
Δεδομένης της φύσης των προϊόντων μας, οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο για ελαττωματικά είδη. Ο αγοραστής έχει μια περίοδο 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης για να επιστρέψει τα προϊόντα με επιστροφή χρημάτων, χωρίς επιβάρυνση. Οι επιστροφές πρέπει να πραγματοποιούνται με συστημένο ταχυδρομείο από τον χώρο σας προς The Sky Spirits Company ΕΠΕ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6, Άλιμος, Ελλάδα με χρέωση παραλήπτη. Όλα τα είδη πρέπει να επιστρέφονται ανέπαφα, στην αρχική τους κατάσταση και από την περιοχή  στην οποία παραδόθηκε η παραγγελία. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 15 ημερών το πολύ από την παραλαβή της επιστροφής. Μετά από την υποβολή της επιστροφής χρημάτων, ο εκδότης της πιστωτικής κάρτας σας θα επεξεργαστεί την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό σας. Ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των εκδοτών καρτών και δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να το αλλάξουμε. Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση: The Sky Spirits Company ΕΠΕ στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 6, Άλιμος, Ελλάδα.

 Ανταλλαγές
Δεν είναι δυνατή η επεξεργασία οποιασδήποτε παραγγελίας μόλις αυτή επιβεβαιωθεί. Οποιαδήποτε πρόσθετα είδη ενδέχεται να επιθυμείτε να προσθέσετε θα πρέπει να δίνονται ως νέα παραγγελία. Μπορεί να έχουμε τη δυνατότητα να ακυρώσουμε μια παραγγελία ή να σας δώσουμε τη δυνατότητα να την αντικαταστήσετε όπως επιθυμείτε με την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη αποσταλεί. Για την ακύρωση ή την επεξεργασία παραγγελίας που έχει αποσταλεί, στείλτε μας ένα e-mail το συντομότερο δυνατό στο info@theskyspirits.gr.

 

 

Κλείσιμο (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Για να συνεχίσετε την πλοήγηση σας στο site παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι είστε άνω των 18 ετών

Αναζητηση

Το καλαθι σας ειναι αδειο.
αγορασε τωρα